OM OSS

OM OSS


Golden Fight Club grundades år 2020 och har idag sju instruktörer som alla har en gedigen erfarenhet av träning och tävling inom de olika kampsportsgrenar som lärs ut på klubben.
Golden Fight Club bedriver idag verksamhet inom tre specifika kampsportsgrenar, vilka är; boxning, kickboxning och muaythai. På klubben finns även ett fullutrustat gym som medlemmarna kan använda sig av som komplement till sin kampsportsträning, eller bara för att träna gym. Golden Fight Club är beläget på Industrigatan 52 i Linköping, ett industriområdesom sammansluter områdena Abisko, Gottfridsberg, Åbylund, Vasastan, Skäggetorp och Ryd.

VISION
Golden Fight Clubs vision är att etablera sig till en av Sveriges största kampsportsaktörer där talanger, oavsett nivå eller tidigare kunskaper kan uppnå sin fulla potential och bära fanan vidare för att tävla på den lokala, regionala, nationella samt internationella kampsportsscenen. Genom hårt arbete och mentorskap ligger det ett stort arbete i att öka kunskapen om kampsport, dess discipliner och genom det förbättra den generella synen på kampsporter i sig men också dess utövare.

UPPDRAG
Vårat uppdrag är att genom vår träning och vägledning ständigt bidra till en ökad folkhälsa med medlemmarna som utgångspunkt. Golden Fight Clubs ambition är också att skapa en robust plattform av sann kampsportsanda där trygghet, disciplin, god hälsa och hårt arbete är grundpelare som skall genomsyra hela verksamheten. Vår högsta strävan är att skapa kampsportare som skall vara goda representanter för klubben på den absolut högsta nivån på kampsportscenen.

STILAR

BOXNING

Boxningen brukar anses ha sitt ursprung i det antika Grekland, även om knytnävskamp förekommit i en mängd kulturer runt om i världen.

KICKBOXNING

Kickboxningen skapades i USA för att olika stilar inom stående kampsport skulle kunna tävla mot varandra under gemensamma regler. Det visade sig att Kyokushin Karate på den tiden hade bäst bentekniker och att boxarna hade bäst handtekniker. Utifrån dessa olika stilar föddes en ny gemensam stil som hade anammat bland annat boxningen och kyokushins tekniker för att bilda det som idag kallas Kickboxning. 

MUAYTHAI

Muaythai, även känt som thaiboxning, är en thailändsk fullkontaktssport  som har sitt ursprung från den forntida thailändska arméns närstridssystem, kallat Muay Boran. Självförsvar, vapen och andra stridsverktyg har med tiden skalats bort under åratal av hårt urval då stilen optimerats för ringen och de tävlingsregler som gäller idag.

VÅRA INSTRUKTÖRER

Yousef Gorgis

Grundare/Instruktör/PT

Yousef är grundaren och huvudtränaren på Golden. Han har över 20 års erfarenhet av både träning och tävling inom boxning, kickboxning och thaiboxning, de senare två som proffs i Asien. Han håller pass i alla tre discipliner som lärs ut på klubben, och det går även att boka in grupp/företagsevent, personlig träning och seminarier med honom. 

Albin Johansson

Instruktör/PT

Albin har över tio års erfarenhet inom olika kampsporter där thaiboxning ligger närmast hjärtat. Han har vid flera tillfällen varit i Thailand och lärt sig av de bästa och har även en utbildning från Bergqvists som personlig tränare och gruppinstruktör. Oavsett om det är rehab, prehab eller elitträning så kan ni av Albin få den hjälp ni behöver för att nå era mål.   

Simon Saanum

Instruktör/PT/Massör

Simon är en av klubbens mycket uppskattade instruktörer med en förkärlek för funktionell träning, muaythai och boxning. I de senare två har han även en lång tränings och tävlingserfarenhet, med bland annat matcher i Thailand på meritlistan. Förutom detta är Simon även utbildad till medicinsk massageterapeut och personlig tränare på Bergqvists.